Project Details

Date
2 november, 2015
Client
Mandalakurs - Vad vill ditt undermedvetna förmedla
Skills
Utbildare/Lärare

Project Description

Mandalakurs – Vad vill ditt undermedvetna förmedla?

Det är inte bara genom drömmen som ditt undermedvetna kan förmedla sig. Det finns enklare sätt!

Många gånger har du säkert undrat vad det är som gör att saker och ting inte blir som du vill och önskar. Livet känns som om det vore klister eller som om man trampar runt i en pöl av gyttja som bara blir djupare och djupare… Naturligtvis ställer vi oss frågan – VARFÖR??? Vad är det som gör att jag inte kommer dit jag vill?

Ditt undermedvetna vet och vill inget hellre än att du ska “lyssna”, men HUR?

Drömmar är svåra att tyda och oftast glömmer man detaljerna direkt så det är en ganska krånglig väg, men det finns ett annat sätt – ett sätt som är mycket enkelt!

Rita en Mandala!

Tillsammans under ett antal timmar utforskar vi Mandalans ursprung och hemligheter och låter sedan vårt undermedvetna visa i bild vad det vill förmedla genom att rita en egen Mandala. Du kommer därefter få en personlig, övergripande tolkning av just din Mandala.

Här är det inte frågan om att vara bra på att måla och rita – kan du hålla i en penna och dra streck kan du göra en Mandala och det är riktigt roligt!

Vill du vara med på en upptäcktsfärd som verkligen kommer att öppna dörrar föreslår jag att du anmäler dig till en av kommande dagar! Varmt välkommen.

KURSTILLFÄLLEN ATT VÄLJA MELLAN

 • Söndag 13 mars 2016 – Hannagården, Köpingebro – Ystad
 • Söndag 3 april 2016 – Hannagården, Köpingebro – Ystad
 • Söndag 17 april 2016 – Hannagården, Köpingebro – Ystad
 • Söndag 8 maj 2016 – Hannagården, Köpingebro – Ystad
 • Söndag 29 maj 2016 – Hannagården, Köpingebro – Ystad

 

Allt detta ingår

 • Kort om Mandalans historia och ursprung.
 • Tillgång till Kaffe/te och frukt.
 • Allt material som behövs.
 • Lunch med nybakt bröd.
 • En översiktlig tolkning av din Mandala (ca 30 min samtal).
 • Glädje och gemenskap.

Kursavgift: 650 kr som betalas på plats via Swish alternativt med kort. Betalning via direktinsättning på bankkonto/bankgiro senast dagen före kursstart går också bra. Alla priser är inkl moms.

Anmälan: Anmäl dig via vårt kontaktformulär som du hittar här. Ange vilket kursdatum som avses och hur du vill betala – på plats med Swish eller kort eller via direktinsättning på bankkonto/bankgiro.

Med reservation för ändringar.

Anmälan senast dagen före kursstart 2015. Har du frågor och/eller funderingar ring Pia – 0738-288 336 eller skriv till pia(at)tothefuture.se

Alla kan inte fara land och rike runt…

Skulle du vilja vara med på en Mandaladag med tolkning av just din mandala, men har ingen möjlighet att resa?

Om du har andra i din närhet som också skulle vilja vara det, så kan jag komma till er! Om ni är minst 5 personer inklusive dig själv, har en lämplig lokal (hemma hos dig eller någon annan brukar fungera alldeles utmärkt) och du/ni ordnar lunch och fika så kan jag komma till er. Då får du/ni som tack för ditt/ert engagemang en deltagaravgift utan kostnad (650 kr). Det avdraget kan ni disponera som ni vill – antingen delar ni på avdraget eller också använder ni det för arrangemanget. Hör av dig/er om du/ni är intresserade av att arrangera en dag där ni finns så bokar vi ett lämpligt datum! Har du frågor och/eller funderingar kontakta mig via intresseanmälan eller ring!

Kursavgift om jag reser till er: 650 kr/deltagare (minst 5 deltagare), men med tillägg för min resa och ev. logi som delas mellan deltagarna, samt ett generellt avdrag på en deltagaravgift (650 kr).

Intresse förfrågan senast 2 veckor före önskat datum 2016. Har du frågor och/eller funderingar ring mig, Pia på 0738-288 336 eller skriv till pia(at)tothefuture.se 
Skicka intresse förfrågan via vårt kontaktformulär som du hittar här.