Project Details

Date
1 juni, 2014
Client
Pia J. Stengard
Skills
Silversmed
Website
Sentio

Project Description

Du är unik

Alla människor har en helt unik grundfrekvens och denna frekvens kan mätas. Det är den energi – frekvens, som speglar dig – vem du är i själ och hjärta och denna frekvens innehåller nycklarna till ditt/dina personliga livsmål. Denna grundfrekvens, eller “hemma” frekvens om du så vill, är din själ.

Allt som finns är till syvens och sist ren energi – elektromagnetisk strålning, som vibrerar i en viss bestämd frekvens. Denna energi är antingen i harmoni (resonerar med) eller i disharmoni med alla andra frekvenser som vi dagligen möter och själva vibrerar i.

Genom att plocka fram och titta på din grundfrekvens i siffror kan man hitta alltifrån den färg, den kristall och den serpent line (jordenergilinje) som din själ – du, resonerar med. Det är denna färg, kristall och linje som också tydligt visar vägen till ditt och din själs livsmål. Detta är jordens gåva till dig! Jag kallar kollektionen för Terra Donum eftersom den härrör från konceptet Terra Donum – Jordens Gåva.

Din unika energi i form av ett halsband

Halsbandet består av den kristallgrupp som resonerar med din grundfrekvens – din själ, som jag – med din tillåtelse,  plockar fram med hjälp av bland annat min pendel. Därefter letar vi upp din färg och slutligen kombinerar vi din färg med din kristallgrupp så att vi kan få fram exakt den kristall som symboliserar dig och den du är i själ och hjärta. Sedan går vi vidare till det nätverk av jordens energilinjer som har till uppgift att främja vår vandring här på jorden och ser vilken linje som är i resonans med dig och din själ.

Utifrån den här informationen tillverkar jag sedan ditt unika halsband. Jordenergilinjen, som på engelska kallas “Serpent Line”, utformas som just en Serpent – en Orm, som håller din kristall, precis som i verkligheten där dessa energilinjer följer och omsluter olika kristallådror. Fram kommer ett vackert halsband som är helt unikt och som resonerar i samklang med den du är i själ och hjärta och som också i mångt och mycket blir din högst personliga vägvisare genom livet.

Genom att tolka den sammansatta betydelsen av just din kristalls frekvens, din färg och själva betydelsen av silver och den jordenergilinje som du resonerar med, får vi fram de viktigaste nycklarna i ditt liv. Det liv du är menad att leva.

Ditt smycke levereras i en vacker sammetspåse med en skriftlig tolkning av just din kristall, färg och linje. Du kan välja om du vill ha smycket med eller utan kedja – 50, 60 eller 70 cm lång, i äkta silver. Smycket mäter ca 3 x 1,5 cm. Smycket skickas till dig med rekommenderad post – fullt försäkrat, för vår trygghet.

Din personliga pendel i äkta, solitt silver – med eller utan din kristall

Designa din egen pendel i äkta silver eller låt mig ta fram en åt dig, med eller utan din personliga kristall och färg.

Att använda sig av en pendel i äkta silver och som dessutom görs enkom för dig, är nog det absolut bästa man kan ha när det gäller ett verktyg av detta slag.

En pendel bör väga någonstans mellan 15-50 gr för att ge den rätta känslan och tydliga svar. En pendel i kristall väger ofta alldeles för lite för att ge det, men silver – med dess inneboende energi och tyngd, gör att känslan när man använder pendeln är oöverträffbar. Svaren blir klockrena!

Har du någon egen sten eller något annat som du håller kärt finns det alla möjligheter att kunna införliva det i din pendel – om det inte är för stort förstås! Låt mig veta dina tankar så gör jag ett förslag.

Pendeln på bilden är 3 x 1 cm, väger 30 gr och kedjan är ca 18 cm lång. Kedjan avslutas med en silverkula, men där kan man också tänka sig en kristall.  Beställ en pendel som på bilden med eller utan din kristall, rita din egen eller låt mig rita en efter dina önskemål. Jag kommer att successivt lägga upp olika tecknade förslag som kan användas som inspiration.

Din pendel levereras i en vacker sammetspåse tillsammans med en skriftlig tolkning av just din kristall och dess färg. Pendeln skickas till dig med rekommenderad post – fullt försäkrat, för vår trygghet.

Silvers eptoniska egenskaper – dess inneboende egenskaper baserad på silvers energi och frekvens

Silver är själens spegel och återspeglar sanningen om de framsteg som görs på livets väg samtidigt som silver ger  tålamod, uthållighet och en förståelse för livets cykliska struktur så att vi inte fastnar på vägen. Silver aktiverar kontakten med både universum och jorden och underlättar utvecklandet av visualisering och psykiska förmågor. Silvers energi är cyklisk, flytande, lugn och mild. Det öppnar vår livsväg och ger livet balans. Silver harmoniserar våra känslor och underlättar en klar och tydlig kommunikation.
Fritt översatt ur boken “Liquid Crystal Oracle” av Justin Moikeha Asar, 2010.


 

I mer än 20 år nu, har jag sökt livets ursprung och meningen med livet… För ett par år sedan började jag få grepp om det, i varje fall var det vad jag trodde till jag uppdagade att det inte är förrän vi förstår att vi inte förstår, som vi börjar förstå!

Det här och mycket mer är nu publicerat i min bok “Vägen tillbaka till framtiden”. Du kan beställa den här.