Project Details

Date
8 september, 2015
Client
Dowsingkurs - Livets vägvisare
Skills
Utbildare/Lärare

Project Description

Dowsingkurs – Livets vägvisare

KURSTILLFÄLLEN ATT VÄLJA MELLAN

 • 19-20 mars 2016
 • 9-10 april 2016
 • 23-24 april 2016
 • 21-22 maj 2016

Detta ingår

 • Lunch och middag dag 1, frukost och stor lunch dag 2.
 • Tillgång till Kaffe/te och frukt båda dagarna.
 • Kursmaterial/litteratur – dowsingkompendium och boken ”Vägen tillbaka till framtiden”.
 • Certifikat/diplom efter avslutat kurs.
 • En egen pendel i metall.

Pris

 • 2.900 kr, minsta antal deltagare är 4, max 8.
 • Om man redan har vår kurslitteratur, boken ”Vägen tillbaka till framtiden”, avgår 275 kr. Kursavgiften blir då 2.625 kr.
 • Tillkommer: resa hit och boende till självkostnad, som du bokar själv. Plats finns för 4 personer på Hannagården (150 kr/per och natt) – först till kvarn… Plats för tält, husbil och/eller husvagn finns på gården kostnadsfritt.

Med reservation för ändringar.

Kursavgift: 2.900 kr alternativt 2.625 kr betalas på plats via Swish alternativt med kort. Betalning via direktinsättning på bankkonto/bankgiro senast dagen före kursstart går också bra. Alla priser ovan är inkl moms.

Anmälan: Anmäl dig via vårt kontaktformulär som du hittar här. 
Ange vilket kursdatum som avses, om du har kurslitteraturen och hur du vill betala – på plats med Swish eller kort, eller via direktinsättning på bankkonto/bankgiro. Minsta antal deltagare är 4, max 8.

Anmälan senast dagen före kursstart på Hannagården 2016. Har du frågor och/eller funderingar ring Pia – 0738-288 336 eller skriv till pia(at)tothefuture.se

ALLA KAN INTE FARA LAND OCH RIKE RUNT…

Vill du/ni ha en Dowsingkurs där ni bor? Är ni minst 5 st som är intresserade så kan jag komma till er – oavsett var ni finns i Skandinavien!

Skulle du vilja vara med på en Dowsingkurs, men har ingen möjlighet att resa?

Om du har andra i din närhet som också skulle vilja vara med på en kurs, så kan jag komma till er! Om ni är minst 5 personer inklusive dig själv, har en lämplig lokal (hemma hos dig eller någon annan brukar fungera alldeles utmärkt) och du/ni ordnar med lunch och fika så kan jag komma till er. Då får du/ni som tack för ditt/ert engagemang en deltagaravgift utan kostnad (2 625 kr). Det avdraget kan ni disponera som ni vill – antingen delar ni på avdraget eller också använder ni det för arrangemanget. Hör av dig/er om du/ni är intresserade av att arrangera en kurs där ni finns så bokar vi ett lämpligt datum! Har du frågor och/eller funderingar kontakta mig via intresseanmälan eller ring!

Kursavgift om jag reser till er: 2 900 kr/deltagare (2 625 kr om man redan har kurslitteraturen “Vägen tillbaka till framtiden”), men med tillägg för min resa och ev. logi som delas mellan deltagarna, samt ett generellt avdrag med en deltagaravgift (2 625 kr). Minst 5 deltagare.

Intresseförfrågan/anmälan senast 2 veckor före tänkt samtalsstart 2016. Har du frågor och/eller funderingar ring Pia – 0738-288 336 eller skriv till pia(at)tothefuture.se

ATT ANVÄNDA VERKTYGEN PENDEL, PEKARE & BOBBER

Hur kan vi lära oss att hitta alla positiva och glädjerika känslor och samtidigt lära oss hur de känns, så att vi utan problem kan hitta dem?

Det lättaste sättet för oss är att lära oss att använda och arbeta med en pendel, pekare och/eller bobber. Med den kunskapen upprättar vi en direkt kommunikation med vår jord och använder det som erbjuds – jordens och vår personliga inneboende kraft.

Genom att lära oss på nytt, att kunna se, känna igen och använda denna nygamla energi, så ger vi oss själva också möjligheten att kunna få den var vi än befinner oss – på arbetet, i våra hem, hos tandläkaren, på festen eller på kvällen när vi ska sova. Denna kraft innehåller all den information, all den kunskap och all den kärlek du någonsin kommer att behöva för att kunna återknyta och återta det som är din rätt – friheten som finns i vetskapen om att du har och är oändliga möjligheter!

I samarbete med vår jord och den enorma kraft och kunskap som hon ger oss genom det nät av energier som finns, så kommer du att överträffa dina vildaste fantasier om vad som är möjligt om och om igen och det bästa av allt – du ger dig själv denna gåva. En gåva av ofattbar frihet – livet självt.

Kan det vara så enkelt att det här är allt som behövs… att lära oss att känna känslorna av jordens kraft för att vi ska förstå och se hela livet förändras?

Ge dig själv en utbildning som kommer att förändra ditt liv!

DOWSING KURS • EN NYGAMMAL VÄG – LIVETS VÄGVISARE

Strax norr om Ystad ligger Hannagården där den feminina delen av ”Pair of Joy” löper tvärs över gården. En bättre plats för en dowsingkurs är svår att hitta! Dowsing är det engelska ordet för det arbete som utförs med bland annat pendel, pekare och bobber i syfte att läsa olika typer av energi. En pendel i metall ingår i kursavgiften, pekare och bobber kommer att finnas till låns på kursen om man så vill.

Under två intensiva och spännande dagar lär vi oss att använda pendeln, pekarna och bobbern, men med störst fokus på pendeln. En pendel kan göra så otroligt mycket mer än att bara ge oss ett ja och/eller nej svar – den kan faktiskt svara på det mesta vi skulle vilja veta och är väl värd att lägga extra krut på. Vi startar redan kl. 09.00 dag 1 och avslutar ca. kl. 18.00 dag 2.

Vi kommer också att besöka två ytterligare energilinjer och kraftplatser som ligger i närheten av Hannagården så att vi får möjlighet att lära oss att känna skillnaderna på de olika energilinjerna och förstå dess budskap