Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dowsingkurs – Livets vägvisare – Ystad

19 mars, 2016 @ 08:00 - 20 mars, 2016 @ 17:00

GlobeATT ANVÄNDA VERKTYGEN PENDEL, PEKARE & BOBBER

Hur kan vi lära oss att hitta alla positiva och glädjerika känslor och samtidigt lära oss hur de känns, så att vi utan problem kan hitta dem?

Det lättaste sättet för oss är att lära oss att använda och arbeta med en pendel, pekare och/eller bobber. Med den kunskapen upprättar vi en direkt kommunikation med vår jord och använder det som erbjuds – jordens och vår personliga inneboende kraft.

Genom att lära oss på nytt, att kunna se, känna igen och använda denna nygamla energi, så ger vi oss själva också möjligheten att kunna få den var vi än befinner oss – på arbetet, i våra hem, hos tandläkaren, på festen eller på kvällen när vi ska sova. Denna kraft innehåller all den information, all den kunskap och all den kärlek du någonsin kommer att behöva för att kunna återknyta och återta det som är din rätt – friheten som finns i vetskapen om att du har och är oändliga möjligheter!

I samarbete med vår jord och den enorma kraft och kunskap som hon ger oss genom det nät av energier som finns, så kommer du att överträffa dina vildaste fantasier om vad som är möjligt om och om igen och det bästa av allt – du ger dig själv denna gåva. En gåva av ofattbar frihet – livet självt.

Kan det vara så enkelt att det här är allt som behövs… att lära oss att känna känslorna av jordens kraft för att vi ska förstå och se hela livet förändras?

För anmälan, pris och dagordning – Läs mer här!

Detaljer

Börjar:
19 mars, 2016 @ 08:00
Slutar:
20 mars, 2016 @ 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Pia J. Stengard
Telefon:
0738-288 336
E-post:
info(at)tothefuture.se
Webbplats:
www.tothefuture.se

Plats

Ystad, Hannagården
Fårarpsvägen 180-5
Köpingebro, Skåne 271 73 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0738-288 336
Webbplats:
www.tothefuture.se

Vågar du? Utmana dig själv! - Läs boken - Vägen tillbaka till framtiden

Copyright 2015 Edere AB | All Rights Reserved | Edere AB